Wat mij betreft past dit gerecht onder het kopje comfort food, omdat deze lasagnette zo vol van smaak is en daarnaast simpel om te maken. Je kunt hiermee eindeloos varieren maar hierbij mijn versie.
Ingrediënten voor de vegan lasagnette
Voor 3 à 4 personen heb je het volgende nodig
- 2 aubergines
- 2 kleine ui of 1 grote ui
- 2 knoflook
- 2 paprikas
- +/- 250 gram lasagnebladen
- 2 blikjes tomatenblokjes
- 1 blik kokosmelk
- 3 tl italiaanse kruiden
- 1 tl paprika
- 1 tl gerookte paprika
- 1/2 bouilionblokje
- verse basilicum en peterselie
Ik eet graag een salade bij mijn hoofdmaaltijd, hier vind je een van mijn favoriete salades, perfect voor bij de lasagnette.
Ingrediënten voor de salade (voor 2 personen)
- 1 tomaat
- 1/2 komkommer
- 2 eetlepels witte bonen
- 1 tl edelgistvlokken
- olijfolie
- azijn
- maggie
- 1/4 ui
- verse basilicum en peterselie
- peper en zout